FOTOGRAFEREN: Open deurdag Boogie woogie tunnel @ 13 u, ingang grote parkeerplaats familiepark Drievliet

We bezoeken de open deurdag van het project Rotterdamsebaan (Boogie woogie tunnel), op het werkterrein van de Vlietzone.

We verzamelen om 13 uur nabij de ingang van de grote parkeerplaats van het familiepark Drievliet. Omwille van de omstandigheden gaan we niet vooraf ergens koffie drinken.

Rotterdamsebaan Vlietzone 's avonds

Route naar het werkterrein Vlietzone

U bereikt het werkterrein Vlietzone via het parkeerterrein van familiepark Drievliet.

  • Met de fiets komend vanaf Ypenburg of Rijswijk: fiets via de Laan van Hoornwijck. Sla af ter hoogte van de tram- en bushalte Laan van ’s-Gravenmade en volg het fietspad naar Drievliet. De route staat aangeven.
  • Met de auto komend vanaf Amsterdam (A4), Utrecht (A12) of Rotterdam (A13): neem de afslag Rijswijk, afslag Drievliet/Ypenburg en volg de borden ‘Drievliet’. Rijd via de Laan van Hoornwijck en de Laan van ’s-Gravenmade. Parkeer gratis op het parkeerterrein van Drievliet.
  • Met het openbaar vervoer: neem tram 15 of Connexxion bus 30 en stap uit bij de bus- en tramhalte Laan van ’s-Gravenmade. Steek over bij de bus- en tramhalte. Loop op de stoep langs de Laan van Hoornwijck (aan de zijde waar u de gebouwen van BDO en Avalex ziet). Ga rechtsaf, u loopt in de richting van Drievliet. Volg de aangegeven route naar het parkeerterrein van Drievliet.

Meer informatie is te vinden op:  https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/kom-naar-de-open-dag-rotterdamsebaan-op-13-januari.htm